NECAT SAĞBAŞ ANADOLU LİSESİ
Web Sitemize Hoş Geldiniz.İçerikleri Görebilmek İçin Üye Olun Yada Giriş Yapın.

Join the forum, it's quick and easy

Web Sitemize Hoş Geldiniz.İçerikleri Görebilmek İçin Üye Olun Yada Giriş Yapın.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Anket
En son konular
» Miley Cyrus - Can't Be Tamed [DVDRip] [2010] [RS/HF]
FIKRALKAR 2 EmptyC.tesi 25 Eyl. - 15:06 tarafından miss_er

» HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ YAPILDI
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 21 Mayıs - 20:15 tarafından [53.5]Fox

» SéLam MiLLéT = ))
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 16 Nis. - 20:59 tarafından wandar

» Demirciler Köyü’nden gelen gurur
FIKRALKAR 2 EmptyC.tesi 10 Nis. - 16:09 tarafından [53.5]Fox

» NSAL Toolbar
FIKRALKAR 2 EmptyC.tesi 20 Mart - 21:12 tarafından [53.5]Fox

» 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabul Yıldönümü Etkinlikleri
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 19 Mart - 13:09 tarafından [53.5]Fox

» NECAT SAĞBAŞ I RAHMETLE ANIYORUZ.
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 19 Mart - 13:05 tarafından [53.5]Fox

» Siteye Resim Yüklemek Videolu Anlatım
FIKRALKAR 2 EmptyPaz 7 Mart - 20:46 tarafından [53.5]Fox

» İŞte budur olay
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 12 Şub. - 21:55 tarafından wandar

» 11B Doğum Günü Partisi
FIKRALKAR 2 EmptyPaz 7 Şub. - 19:15 tarafından 11/B's Tikky

» 11B Muhammet GENÇ Kolbastı Show
FIKRALKAR 2 EmptyPaz 7 Şub. - 19:12 tarafından 11/B's Tikky

» Rapidshareden sınırsız beklemeden dosya indirin
FIKRALKAR 2 EmptyPaz 7 Şub. - 19:10 tarafından 11/B's Tikky

» Assassin's Creed
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 5 Şub. - 19:21 tarafından SeVeNsTR ~

» Yemek Tarifleri (Erkeklerden) :))
FIKRALKAR 2 EmptyPerş. 4 Şub. - 18:51 tarafından simqe_213

» Left 4 Dead 2
FIKRALKAR 2 EmptyPerş. 4 Şub. - 17:31 tarafından SeVeNsTR ~

» PROTOTYPE
FIKRALKAR 2 EmptyPerş. 4 Şub. - 17:28 tarafından SeVeNsTR ~

» Call Of Duty World At War Multiplayer Oynamak İsteyen Buraya
FIKRALKAR 2 EmptyÇarş. 3 Şub. - 11:44 tarafından [53.5]Fox

» Last Pass 1.64 free Son Hatırlayacağınız Şifre
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 29 Ocak - 16:11 tarafından [53.5]Fox

» avast! Free Antivirus 5.0.377
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 29 Ocak - 16:05 tarafından [53.5]Fox

» Mozilla Firefox 3.6
FIKRALKAR 2 EmptyCuma 29 Ocak - 16:01 tarafından [53.5]Fox

FIKRALKAR 2

FIKRALKAR 2 Empty FIKRALKAR 2

Mesaj tarafından wandar Perş. 23 Nis. - 18:56

Sevgililerin kavgası 2

MAÇO ERKEĞİN SEVGİLİSİ İLE KAVGASI:
- Aloooooooooooooo. Anasını sattııımın kızı ne lan bı saattır telefonun meşgul.
- Annem aradı Murat kızma yaaa...
- Başlatma şimdi anandan avradından. Seni almaya geliyorum hazır ol.
Buluşurlar...
- Nasılsın sevgilim?
- Sevgilini sittirtme lam oğlanmıyız biz.
- Peki erkeğim nasılsın?
- Bozuk biraz. Boşver... Ne lan bu eteğin boyu? Biraz daha kısa giyseydindediz kapakların gözükseydi.
- Offf Murat yaaa lütfen yine başlama.
- Sanamı sorcam ağzını sittiiim yosması. Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall
boya süremez siterim.
- Buket yediceddini karacaahmete gönderirim sağına soluna bakmadan yürü.
- Peki Murat sen nasıl istersen.
.......................................................................................................................................................................
Aynaya bak CEM YILMAZ SEVERSE...

Canım sevgilim

(Aynaya bakarak yüksek sesle)

‘‘Aşk, yazının bulunmasından önce de var olduğundan, yazım kurallarına tabi değildir’’ düşüncesiyle, edebi kişiliği olmayan bana, sana ancak aşk mektubu yazabilirdim... Bu mektubu ekte görebilirsin. Zaten bir Ek te yayınlanacak... Buna alınmadım sen de alınma!.. Manşetten verecek değillerdi ya!

Yıllar -ki sonradan uydurulmuşlardır- birer birer arttıklarından, grafik açıdan da kıllı bir görüntüsü olan 2000 yılı ardından ne geleceğini tahmin edersin! 2001... 2 ve 1 ve 0 ne de güzel rakamlar... Birlikte, tek ve hiç, 2001 yılının aşk yılı olacağı duruşundan belli... Tabii organizasyonu ilçe belediyeleri yapmazsa! Ya da sen de yapma istersen! (Ben istersem) Biliyorum ki dandik bi afiş yaparsan 2 yi kullanırsın... Aşk.... 2 kişi... Karı-koca, ana-çocuk, üniversiteli genç Beyazıt’taki kapıda elele, T cetveli elde falan...

Senden daha zeki olan biri de 2001 aşkı yılı afişinde 1 i kullanır... Bir olmak, tek vücut falan, tek başına bir çınar filan... Hepimizden daha aydınlanmış biri yapsın bu işi. Aşkın adını ‘‘O’’ koysun...

Ne? O aydınlık kişi ben miyim? Bunu ima mi ettim? Ha ha ha... Çok zekisin sevgilim! Ben bunu ima etmedim demin yazdım bile. Sen salak zeki, ben aydınlanmış öküz; bizden bi b.k olmaz!

Biraz komiklik yapmamı ister misin? Vergi sıralamasında beşinci olmak için deşil tabii bu sefer... Seni güldürmek için!

Seni aslanlar gibi sevmemi ister miydin? Discovery Channel da gördüm çok seri ve düzeysiz oluyor gerçi! Ama ‘‘Aslanlar’’ gibi başka di mi? İşte biz bilim adamları buna algıda seçicilik tabanlı benzetme diyoruz... Peki ben senin gün boyu bir Ceylan gibi yuvamızda sekmeni ister miydim?

Bilmiyorum... Bir ceylan kadar doğal olabilirsen neden olmasın... Ama o da her yere kakasını yapıyordu bir belgeselde... Doğaldı ama unutma! Bence ikimiz de Hayvanlaşmayalım ... Ha ha ha... Matah bir şey diye İnsan olalım... Kıçımızdan olmayan şeyler uyduralım... Sonra da onlarla uğraşalım...

Ya da benim uydurduğuma inanalım, aşk yılı olsun 2001, sen ne istersen onu yapalım...

Aşkımdan dağ deleyim mi sevgilim? Neye mi yarayacak? Belki biraz olgunlaşır, seni unuturum daha ne? Ama ben dağ deldim diye sen niye tarihe geçe çeksin ki di mi? Pars...

Çöllere de düşebilirim! Yok deve mi dedin? Deme! Çok faktörlü güneş kremlerinin ve tuz tabletlerinin icadından çok öncedir çöldeki aşk acısı... Nasıl koyuyorum deşil mi sevgilim lafı!

Ama ben koydukça sen alınganlaşıyorsun! Sevgilim sen her şeyi -ben dahil- üstüne alınıyorsun... Ne oldu şimdi de ayı mi olduk? Severken öldürdük diyedir o anam; kabalıktan deşil.

Bir aşık olarak Bağdat dahil ne sorsan bilir bir halim mi var! Aman canım her soruya cevabı olan aşık olsa ne yazar. aşık aşırlığını kaybetmiştir... Genel kültürü sınırsız -ki ne demektir bilmem- bir aşığın, ağırlığınca altın veren yarışmada dahi kazancı sıfırdır... Rakamla 0 -artık bu sıfıra ne kazandırdıysa-... (Merhaba ben derslerle dolu sıfır... Benim kazanmayla hiç işim yoktur... Ben kadar her şey bana eşittir.)

Ben sıfır olmak isterdim... Seni gözünde de olsa... Zaten öyle miyim? Eee... Sizinle‘‘1’’ olup her çarpıldığımda tekrar edeceksem sıfır olurum daha iyi... En azından koyun gibi sayılmamamak için...

Aşkın gözü kördür ama eli ayağı tutar... Aşığın dili yamandır, hem ayrılıkta hem vuslatta yakar. Bunu yalarım manasında da alsan olur fark etmez... Sıfırın kaybedecek nesi var ki?

Bir ve kaç paragraftır sana sevgilim diye hitap etmiyorum. Çünkü -sana bir sır vereyim- benim sevgilim yok 2001! Sen sıfır kilometre 1 yılsın ben 0 kilometre aşık, 2 mize Allah kolaylık versin.

Aşk yaşama komedyenle fıttırın, cam kırığı ile alma taharet yırttırın! O kadaaaaar....

Enderun (Eğitilmiş) sevgilerimle....
wandar
wandar
Süper Aktif Üye
Süper Aktif  Üye

Lakap : wandarosman
Rep Puanı : 5
Forum Puanı : 536

http://http://www.ultraslanrize.com/