NECAT SAĞBAŞ ANADOLU LİSESİ
Web Sitemize Hoş Geldiniz.İçerikleri Görebilmek İçin Üye Olun Yada Giriş Yapın.

Join the forum, it's quick and easy

Web Sitemize Hoş Geldiniz.İçerikleri Görebilmek İçin Üye Olun Yada Giriş Yapın.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Anket
En son konular
» Miley Cyrus - Can't Be Tamed [DVDRip] [2010] [RS/HF]
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyC.tesi 25 Eyl. - 15:06 tarafından miss_er

» HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ YAPILDI
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 21 Mayıs - 20:15 tarafından [53.5]Fox

» SéLam MiLLéT = ))
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 16 Nis. - 20:59 tarafından wandar

» Demirciler Köyü’nden gelen gurur
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyC.tesi 10 Nis. - 16:09 tarafından [53.5]Fox

» NSAL Toolbar
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyC.tesi 20 Mart - 21:12 tarafından [53.5]Fox

» 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabul Yıldönümü Etkinlikleri
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 19 Mart - 13:09 tarafından [53.5]Fox

» NECAT SAĞBAŞ I RAHMETLE ANIYORUZ.
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 19 Mart - 13:05 tarafından [53.5]Fox

» Siteye Resim Yüklemek Videolu Anlatım
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyPaz 7 Mart - 20:46 tarafından [53.5]Fox

» İŞte budur olay
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 12 Şub. - 21:55 tarafından wandar

» 11B Doğum Günü Partisi
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyPaz 7 Şub. - 19:15 tarafından 11/B's Tikky

» 11B Muhammet GENÇ Kolbastı Show
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyPaz 7 Şub. - 19:12 tarafından 11/B's Tikky

» Rapidshareden sınırsız beklemeden dosya indirin
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyPaz 7 Şub. - 19:10 tarafından 11/B's Tikky

» Assassin's Creed
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 5 Şub. - 19:21 tarafından SeVeNsTR ~

» Yemek Tarifleri (Erkeklerden) :))
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyPerş. 4 Şub. - 18:51 tarafından simqe_213

» Left 4 Dead 2
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyPerş. 4 Şub. - 17:31 tarafından SeVeNsTR ~

» PROTOTYPE
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyPerş. 4 Şub. - 17:28 tarafından SeVeNsTR ~

» Call Of Duty World At War Multiplayer Oynamak İsteyen Buraya
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyÇarş. 3 Şub. - 11:44 tarafından [53.5]Fox

» Last Pass 1.64 free Son Hatırlayacağınız Şifre
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 29 Ocak - 16:11 tarafından [53.5]Fox

» avast! Free Antivirus 5.0.377
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 29 Ocak - 16:05 tarafından [53.5]Fox

» Mozilla Firefox 3.6
İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D EmptyCuma 29 Ocak - 16:01 tarafından [53.5]Fox

İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D

5 posters

İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D Empty İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D

Mesaj tarafından pixy~ C.tesi 30 Mayıs - 11:41

Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun.
user: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu
Forum yoneticisi: Banned

user: Haci bak hele
Forum yoneticisi: Evet
user: Hani derler ya , film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu
Forum yoneticisi: Banned !

user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Forum yoneticisi: ee
user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu

user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz.
Forum yoneticisi: evet
user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu

Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi!
user: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu

User: Haci sen ne is yapiyon ?
Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim.
User: oldu

User: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya
Forum yoneticisi: ee ?
User: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim

User: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs..
User: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?

Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !
user: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu
Forum yoneticisi: Banned!

User: Hocam bi dakika bakar mısın ?
Forum yoneticisi: Ne var lan üser
User: Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum.
Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban
User: ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun
Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi
User: Hönk !

User: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?
Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!

User: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya
Forum yoneticisi: ee?
User: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor
Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!!

aLıntı oLmayan bişi vaR mı ki Very Happy
pixy~
pixy~
Süper Aktif Üye
Süper Aktif  Üye

Lakap : çakaL ~
Rep Puanı : 22
Forum Puanı : 901

İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D Empty Geri: İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D

Mesaj tarafından [53.5]Fox C.tesi 30 Mayıs - 17:39

Herzamanki gibi süper paylaşım
+rep...
[53.5]Fox
[53.5]Fox
Admin
Admin

Lakap : MuMi
Rep Puanı : 47
Forum Puanı : 2147483639

https://necatsagbas.yetkin-forum.com

İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D Empty Geri: İşinibilen Üye Ve Forum Yöneticisi Arasında Geçen Diyaloglar... :D

Mesaj tarafından pixy~ C.tesi 30 Mayıs - 17:40

saoLsın ben sizLer sayesiNde vaRım Cool
pixy~
pixy~
Süper Aktif Üye
Süper Aktif  Üye

Mesaj tarafından 11/B's Tikky C.tesi 6 Haz. - 9:26

Liηaγ hєяzaмaηкi qiвi кσpaяdıη γiηє вєηi Very Happy Very Happy +яєp
11/B's Tikky
11/B's Tikky
Moderatör
Moderatör

Lakap : yus.cfg:D
Rep Puanı : 83
Forum Puanı : 605

Mesaj tarafından pixy~ C.tesi 6 Haz. - 9:54

saoLsın Very Happy teveccühünüz Cool (böLe mi yazılıyo yaw Very Happy )
pixy~
pixy~
Süper Aktif Üye
Süper Aktif  Üye

Mesaj tarafından *-SinéM-* Salı 29 Eyl. - 18:07

User: Haci sen ne is yapiyon ?
Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim.
User: oldu

Ehehe x) GüzeLmiş (: [i]
*-SinéM-*
*-SinéM-*
Yeni Üye
Yeni Üye

Rep Puanı : 2
Forum Puanı : 46

Mesaj tarafından simqe_213 Paz 11 Ekim - 19:27

haytt koptum leaannn xD +rep xD
simqe_213
simqe_213
Yeni Üye
Yeni Üye

Lakap : pienzez..=))
Rep Puanı : 3
Forum Puanı : 34

- Similar topics